Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nagradni izlet učenika Medicinske škole 2016g.

 

Излет је реализован за све ученике који у прошлој школској години нису имали изостанке, као и ученике који су на републичким такмичењима из разних области освајали једно од прва три места . Путовало је 29 ученика.

Излет је обухватио посету Истраживачког центра Петнице , обилазак Петничке цркве – Храм, посету Медицинској школи '' Др Миша Пантић '' из Ваљева где су нас прелепо дочекали и уз стручно вођство директора школе показали размештај школе и кабинете,  уз информације о начину  рада школе и организацији наставе. Вероучитељ њихове школе водио је ученике и наставнике у туристички обилазаку центра Ваљева, културних и историјских споменика у старом делу Ваљева. Посета је завршена заједничким ручком у ресторану ''ТРИ КОС-а''.

Са ученицима у пратњи биле су професорке Мирјана Митрашиновић и Весна Грујовић, као и  Зоран Миловановић , председник Савета родитеља школе . Скромна средства и рационално трошење истих за овај излет обезбеђено је из '' Ђачког динара'' школе .

VODIČ KROZ ŠKOLU

 

Zaštita od nasilja