Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nagradni izlet učenika Medicinske škole 2016g.

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

 

Излет је реализован за све ученике који у прошлој школској години нису имали изостанке, као и ученике који су на републичким такмичењима из разних области освајали једно од прва три места . Путовало је 29 ученика.

Излет је обухватио посету Истраживачког центра Петнице , обилазак Петничке цркве – Храм, посету Медицинској школи '' Др Миша Пантић '' из Ваљева где су нас прелепо дочекали и уз стручно вођство директора школе показали размештај школе и кабинете,  уз информације о начину  рада школе и организацији наставе. Вероучитељ њихове школе водио је ученике и наставнике у туристички обилазаку центра Ваљева, културних и историјских споменика у старом делу Ваљева. Посета је завршена заједничким ручком у ресторану ''ТРИ КОС-а''.

Са ученицима у пратњи биле су професорке Мирјана Митрашиновић и Весна Грујовић, као и  Зоран Миловановић , председник Савета родитеља школе . Скромна средства и рационално трошење истих за овај излет обезбеђено је из '' Ђачког динара'' школе .

VODIČ KROZ ŠKOLU