Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Uspeh Tima za karijerno savetovanje i vodjenje naše škole

 На првом Националном такмичењу добрих пракси у области каријерног саветовања и информисања Тим из наше школе освојио је треће место.
6. Децембра у Београду одржана је Конференција "Каријерно вођење и саветовање у РС" на којој су уручене награде победницима. Скупу је присуствовало око 150 наставника и стручних сарадника којима је руководилац Тима за КСиВ наше школе, Марија Ковачевић, представила активности које реализујемо као пример добре праксе.
Конференција је организована од стране Националног центра Еурогуиданце мреже, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и Министарством омладине и спорта.

6. децембра у Београду одржана је Конференција "Каријерно вођење и саветовање у РС" на којој су уручене награде победницима. Скупу је присуствовало око 150 наставника и стручних сарадника којима је руководилац Тима за КСиВ наше школе, Марија Ковачевић, представила активности које реализујемо као пример добре праксе.
Конференција је организована од стране Националног центра Euroguidance мреже, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и Министарством омладине и спорта.

VODIČ KROZ ŠKOLU

 

Zaštita od nasilja