Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

I Nacionalni kongres Unije medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije

 

Учешће ученика Медицинске школе из Ужица на I Националном конгресу Oрганизације Уније медицинских сестара и здравствених техничара Србије

 

Ученици секције Здравствено васпитање Медицинске школе из Ужица, учествовали су на I Националном конгресу ОУМСЗТС, у хотелу ,,Оморика, на Тари, 01. новемра 2017. године. У оквиру конгреса је, као један од циљева, остварено подизање нивоа стручног знања и унапређења квалитета рада у здравству.

Стицање нових знања и континуирано  усавршавање су обавеза, право и потреба сваког здравственог радника. Ученицима су овом приликом то потврдили њихови наставници и будуће колеге - здравствени радници.

Добра пословна комуникација, адекваттна емпатичност и добронамерност су темељ личности здравственог радника, што су најмлађи учесници овог скупа – ученици Медицинске школе,  промовисали поклањањем ,,Писма љубави”. Својом професионалношћу, младошћу и љубављу су повезали све присутне а своју школу учинили поносном.

Аутор текста: Наставник секције Здравствено васпитање Оља Богдановић

На слици: Ученици и наставници секције Здравствено васпитање и наставници стручног већа Здравственa негa Медицинске школе из Ужица.

VODIČ KROZ ŠKOLU

 

Zaštita od nasilja