Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kreativna radionica za Dan žena

Креативном радионицом обележен Дан жена 8. Март

Ученици 3. разреда васпитачког смера су током два часа књижевности за децу (предметни проф. Катарина Машуловић), 6. И 9. марта,  имали радионице по групама посвећене Дану жена. Ту су објединили своја теоријска и практична знања и вештине и са великом креативношћу направили читав низ материјала: пано са портретом мајке и свим особинама које децу асоцирају на мајку и (или) баку, бојанку која илуструје мајку и дете и коју ће умножити деци да их обоје по својој жељи, мноштво оригиналних  честитки са стиховима које су сами смислили, веома лепе украсне и употребне пригодне поклоне које ће деца понети мајкама, осмислили су и читав сценарио за извођење приредбе у вртићу, припремили и „мамино коло“ које ће деци пустити и играти итд.

Ова радионица је и део планираних активности школског Тима за борбу против насиља јер се креативним радом и лепим емоцијама најбоље превентира сваки вид насиља.

 

VODIČ KROZ ŠKOLU

 

Zaštita od nasilja