Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Dramski studio Medicinske škole na 12. smotri dramskog amaterskog stvaralaštva

Драмски студио Медицинске школе учествовао је на 12. Смотри драмског аматерског стваралашатва Златиборског округа

Представа „Како сам поново постао нормалан“, по тексту Слободана Симића, у режији професорке Валентине Златановић Марковић, изведена је 23. априла на сцени Установе „Култура“ у Бајиној Башти, у оквиру Смотре. Одлуком селекторке Фестивала, глумице Маје Шуше,  међу награђеним глумцима  нашла се и наша Александра Јовановић (за женску епизоду) која је играла више улога у представи. Александра је ученица одељења другог три. У јавном промовисању школе учествовала је са својим одељењем, али и као песникиња, рецитаторка, глумица... Александра се може подичити и певачким умећем... Све честитке Александри за велики успех! Уручење награда биће 10. маја у Установи „Култура“ у Бајиној Башти.

Прво извођење представе било је у школском Амфитеатру 20. априла. Школска публика је, са великим одушевљењем, поздравила ову представу. Драмски студио планира сусрет са писцем Слободаном Симићем и ново играње представе.

VODIČ KROZ ŠKOLU

 

Zaštita od nasilja