Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Uspesi naših učenika na okružnim i republičkim takmičenjima

 

 

28. 3. одржано је окружно такмичење из књижевности (Књижевна олимпијада). Јелена Минић (II6)пласирала се на републичко такмичење. Вирић Вања (III6) такође је био успешан на такмичењу, али се није пласирао на највиши ниво.

18. 4. 2015. одржано је окружно такмичење из хемије. Велибор Стоковић, ученик II6 одељења освојио је треће место и пласирао се на републичко такмичење.

 Истог дана одржано  је и окружно такмичење из историје. Од десеторо наших ученика, даљи пласман на републичко такмичење обезбедили су : Ана Радојевић I6, Филип Дрндаревић II2 и Милан Богосављевић (III6).

17. 4. одржано  је републичко такмичење из здравствене неге у Новом Пазару, где је наша школа освојила 4. место екипно, а појединачно значајне резултате постигле су Словић Милица (III1) 4. место и Симић Тијана (III1) 5. место.

19.4. 2015. одржано је окружно такмичење из биологије. Ива Росић (III6) освојила је прво место. Такође, прво место на овом такмичењу за ученике четвртог разреда освојила је ученица наше школе,  Гачић Александра ( IV6).

Претходног викенда одржано је и републичко такмичење из енглеског језика, на коме је учествовао ученик наше школе –Селаковић Алекса  (IV1).

 

Честитамо нашим ученицима и њиховим наставницима и желимо им много успеха у даљем раду!

 

VODIČ KROZ ŠKOLU

 

Zaštita od nasilja